Tale bryllup

Taler bryllup

Dersom du søkte etter taler bryllup, og er på utkikk etter tips og råd til «forlover taler» eller andre taler til bryllup, er du kommet til rett nettsted,

Det er kanskje aller første gang du holder tale i et bryllup? Du er sikkert nervøs og tenker på hvordan du skal skrive talen – enten det er tale til brud eller tale til brudgommen?
– Da skal du vite at det er hjelp å få!

Vi håper også at du på nettstedet vårt vil få mange gode tips og råd til bryllupet, og husk at de som bestiller taler fra 1001 Sang, oftest blir så fornøyde at de kommer tilbake med nye bestillinger!

Vi har også ferdige taler til bryllup som du kan kjøpe og laste ned med én gang. De er skrevet med tanke på at de skal være lette å redigere.


Kjøp en talepakke med ferdige taler

Kjøp taler til bryllup

Vi skriver også for deg, hvis du ønsker det. Se Spesialbestillinger. Vi bruker din informasjon som vi fletter sammen på en slik at talen blir lett å holde. Du velger selv om du vil ha en morsom tale i bryllupet eller en seriøs tale. Som regel blir det litt av begge deler.

Tilbake til oversikten over Eksempler.

Her får du se et lite utsnitt av en litt småfrekk «forlover tale».

Taler bryllup – forlover tale til brudgom

Ofte ønsker brudgommens forlover å holde en tale med litt erting og småfrekk humor.

Kjære gjester
Kjære Janne, du som har stukket av med min beste kamerat
og sist, men ikke minst – Kjære Olav.

Gratulerer med dagen begge to! Det er en stor ære for meg å stå her som forloveren din, Olav, og få lov til å si akkurat det som faller meg inn. Og siden du nesten aldri blir flau over noe som helst, har jeg forstått at det står meg fritt til å si hva som helst, når som helst og til hvem som helst. Og det skal jeg virkelig benytte meg av i kveld.
....
Nå har jo vitsene dine fremdeles nyhetens interesse for henne, men bare vent til hun får høre dem for 100-ende gang slik som vi andre! Da falmer sikkert litt av forelskelsens glød – tenker jeg! ;o)
....
Først til alt skrytet: Du er mye tøffere enn meg når det gjelder de fysiske utfordringene, og da snakker jeg altså ikke om damer – for det skulle jeg som sagt komme tilbake til på slutten av talen.
....
Men nå er vi begge to vel etablerte og bruker altfor mye tid på jobb, familie og hus! Og det må det bli slutt på, for vi må også ha tid til å gjøre litt mannfolkting sammen!
....
For selv om Janne er både snill og vakker, oppfører hun seg ikke som noen bortskjemt prinsesse – og heldigvis for det. For ellers hadde du verken hatt matpakke med deg på jobb eller fått deg noe middag – det tror jeg at hun kan skrive under på. Siden Janne sikkert har hørt om deg og dine matlagingskunster, så er det lett å forstå at hun ikke tør å ta noen sjanser!
....
Jeg takker for den store æren, selv om dette med å være forlover har vært fryktelig slitsomt! Ikke bare skulle jeg arrangere utdrikningslaget, men jeg måtte jo både passe på ringen og skrive tale. Og det har vært et slit, for du har sannelig ikke gjort mye som jeg kan mobbe deg for.
– Utenom å gifte deg da, og siden jeg er ungkar kan jeg ha en del å si om dette.

Vi ungkarer vet nemlig mye mer om kvinnen enn ektemenn gjør. Det er derfor vi er ungkarer!
Men fra spøk til alvor. Jeg må jo innrømme at jeg er litt misunnelig på deg, for maken til flott jente som du har giftet deg med, er det vanskelig å finne. Jeg ser at du har fått det veldig godt sammen med Janne, og det er alltid hyggelig å komme på besøk til dere.

Taler bryllup – innhold

Det er ikke nødvendig at en tale er så morsom, bare den er underholdende. Hvis du til daglig er en seriøs og ettertenksom, vil det ikke passe med en fleipet tale.

Husk også at talen kan være mye kortere enn det vil har lagt opp til i eksemplet, og får du trukket fram det vesentligste, vil en kort tale gjøre stor lykke. Jo mindre du sier, desto bedre vil det bli husket.

Vi har ingen kort tale fra forlover til brudgom vi kan vise deg, men du kan ta en titt på
tale til brudeparet fra mor til Mette Marit. Dette viser at «taler i bryllup» ikke trenger å være så lange.

Din leverandør av taler bryllup


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart