Bryllup Tale

Dersom du søkte etter bryllup tale, er du kommet til riktig nettsted.

Her hos 1001 Sang kan du

  • inspireres av eksempler på taler til bryllup
  • bestille en tale som er skrevet spesielt for deg
  • få gode råd og tips

Til oversikten Eksempler.


Kjøp en talepakke med ferdige taler

Kjøp ferdige bryllupstaler

Bryllup – Tale til Mette Marit

Kirke bryllup

Kjære Marit, Sven, Espen, Per og Kristin. Det har vært spennende å bli kjent med dere og familiene deres.

Fra første stund følte jeg meg velkommen blant dere. Og selv om det ikke bare er enkelt å være familien til den som skal gifte seg med Kronprinsen, har dere aldri latt det komme i veien for vårt vennskap.

Det er alltid hyggelig å besøke dere i Kristiansand med familiefest på Høyvoll, eller hos tante Sidsel og onkel Ivar, som et av de naturlige høydepunktene.

Jeg føler at jeg har blitt godt kjent med dere på den relativt korte tiden vi har vært sammen, og jeg er glad for atjeg nå kan kalle dere familie.

Kjære mor og far, kjære Märtha. Dere har alltid vært en fantastisk støtte for meg og nå også for Mette-Marit.Vi har hatt mange, lange kvelder med samtaler og diskusjoner det siste året. Det har vært lærerikt og godt.Selv om det til tider har vært tøft, tror jeg at vi har vokst på det. Dere er sterke, tolerante mennesker med stor kjærlighet. Den måten dere har tatt imot Mette-Marit og Marius på, har vært helt enestående.
Takk for all støtte og omsorg.

Jeg må også få lov til å takke alle medarbeiderne på Slottet med hoffsjef Lars Petter Forberg, kabinettssekretær Berit Tversland, og informasjonssjef Wenche Rasch i spissen. Takk for deres iherdige innsats og pågangsmot. Dere har vært til ubetalelig hjelp for oss.

En hjertelig takk også til alle dere rundt om i landet som har støttet oss gjennom tanker, bønn, håndtrykk, brev og lykkeønskninger. Det varmer og gjør dagene våre lyse.

Ringer bryllup

Kjære Mette-Marit,
Det gnistrer i sjelen din.

Å leva, det er å elska
det beste di sjel fekk nå;
å leva, det er i arbeid
mot rikare mål å trå.

Dette er det essensielle. Alt vi gjør med ekte kjærlighet blir til liv. Og dersom kjærligheten kombineres med innsats, kan hvert enkelt menneske nå «et rikere mål».

Mette-Marit, du er følsom, lett å begeistre, detaljorientert, litt tiltaksløs, brennende engasjert, temperamentsfull, modig, uutgrunnelig, kan være defensiv – eller rakrygget, du har god humor og et varmt, stort hjerte. Med andre ord er du et helt fantastisk komplekst menneske.

Jeg tror ikke jeg har vært så adrenalin-sint på noen som på deg.
Jeg tror ikke jeg har vært så svak og aldri så sterk som når jeg har vært sammen med deg.
Jeg tror ikke jeg har vært så fylt av kjærlighet som sammen med deg.

Du får fram hele spekteret. Når vi kommuniserer føler jeg meg som et helt menneske. Takk for at du gir meg den følelsen.

I dag er du ikke lenger bare vennen min, kjæresten min og forloveden min. I dag er vi blitt gift og du er blitt Norges Kronprinsesse.Jeg gleder meg til å ta fatt side om side med deg, og sammen med Marius. Jeg kan ikke love at det blir problemfritt og lett, men det vil bli innholdsrikt og sterkt.

Takk for at du ga meg muligheten til å leve sammen med Marius. Det er en gave i seg selv.Takk for kjærligheten og innsatsen Mette-Marit. Jeg er stolt av å kunne kalle meg livsledsageren din.

For nå er vi her. Nå er vi sammen. Mette-Marit jeg elsker deg!

Jeg vil gjerne utbringe brudens skål.

Bryllup tale – innhold

Bryllup tale til bruden

I et bryllup vil en kort tale som regel gjøre større lykke enn en lang bryllupstale. Er talen lang, faller gjerne tilhørerne inn i egne tanker, og du får ikke formidlet det som du ønsker å formidle.

Vil du holde en lang tale, bør du legge stor vekt på variasjon både i stemmebruk og innhold. Får du gjestene til å le, kan du holde på oppmerksomheten lenge.

Her på dette nettstedet finner du mange råd og tips om hvordan lage og holde en tale i bryllup.

La deg inspirere på 1001 Sang – Bryllup tale!

 


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart